BBQ FRANKLIN 2013

12 juni 2013 was er een BBQ op het RDM terrein. Deze BBQ werd aangeboden door de Firma Franklin die zich daar heeft gevestigd. De BBQ was een groot succes en werd bezocht door vele Heijplaters.

voor foto's klik hier

hieronder een stuk uit de uitnodigingsbrief van Franklin. Het bijwonen van de BBQ kostte voor de inwoners van Heijplaat niets.

Hieronder een citaat uit de utnodigingsbrief:

We hebben allemaal in de afgelopen jaren al met elkaar te maken gehad en we weten van elkaar dat we niet altijd op één lijn zitten. Maar uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel: het ontwikkelen van een dynamisch gebied met een duurzame uitstraling middenin de haven van Rotterdam. Dit is iets dat we samen moeten doen. 
Om die reden leek het ons goed om ook eens gezellig met elkaar samen te zijn. Gewoon elkaar beter leren kennen en laten zien dat we met elkaar willen optrekken als goede buren. Vrij snel was het idee voor een gezamenlijk barbecue ontstaan waarvoor iedereen die in Heijplaat en op het Quarantaineterrein woont is uitgenodigd. Naast alle bewoners zullen we ook o.a. TCC, Condor, Bonn & Mees en andere betrokkenen een uitnodiging sturen. 
We gaan er een gezellige avond van maken met lekker eten en drinken en goede muziek! Ook aan de kinderen wordt gedacht! Om 18.30 zal Hans Smits, president-directeur Havenbedrijf Rotterdam, de barbecue openen.