Brandende kwesties

Brandende kwesties

Binnen de herstructurering van het dorp en de ontwikkelingen in het gebied zijn er een aantal terugkerende onderwerpen van discussie tussen partijen die meedenken over en meewerken aan het (her)ontwikkelen van Heijplaat als een duurzaam dorp.
Omdat het hier gaat om essentiële vraagstukken binnen de duurzame ontwikkeling van stad en havens, is het geen afgerond verhaal en dat zal het voorlopig ook niet worden omdat een kantelpunt in duurzame ontwikkelen in Rotterdam en de Rotterdamse havens nog steeds niet in zicht is.

Het gaat hier om onderwerpen die te maken hebben met (in willekeurige volgorde) :

  1. geluidshinder
  2. stank
  3. vliegen
  4. veiligheid
  5. voorzieningen
  6. bewonersparticipatie
  7. kennisagenda

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!