Rondleiding Stadshavens Rotterdam

Een uitgebreide en interessante rondleiding langs de kades van het Stadshavensgebied is tegenwoordig mogelijk.
Wij maken van deze rondleiding een onvergetelijke ervaring en laten u achter de voordeur kijken van het grote ambitieuze plan van de gebiedstransitie rond de havens in de stad Rotterdam.

Wij nemen u mee langs de kades en over de terreinen waar de transitie zich manifesteert.
Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk van de grootte van de groep.

Omdat de ontwikkelingen zich afspelen rond de havens zowel aan de noord- als aan de zuidkant van de rivier de Nieuwe Maas is een tocht over het water DE manier om van de ene naar de andere plek te gaan.


Er is een mogelijkheid om het per fiets te doen, een fijne manier op een mooie zomerdag. U moet dan wel rekening houden met een tocht van rond de 25 kilometer als alle deelgebieden worden aangedaan.
Ook kan de tocht per auto of met een busje worden gemaakt voor kleinere gezelschappen of een individuele ontdekkingstocht. Hiervoor wordt een speciaal gereduceerd tarief gerekend.

Onderweg komen we langs verschillende mogelijkheden om de inwendige mens te versterken. Er is een grote variatie aan keuzes, van chick lunchen of dineren tot de kroeg op de hoek voor een tosti of een uitsmijter. Ook kan op verrassende plekken een picknick verzorgd worden.

Er is dus veel mogelijk. Een programma wordt in overleg samengesteld waarbij secuur wordt gekeken naar de interesse van de groep en ivm de logistiek een wenselijk begin of een eindpunt. Het programma duurt minimaal een dagdeel.

U kunt ook kiezen voor een presentie binnen waarbij uitgebreid wordt verteld over de ontwikkelingen rond de Stadshavens, al of niet ondersteund door beeldmateriaal.

Uw gids is een onvervalste Rotterdammer die de ontwikkelingen van begin af aan kent. Hij heeft gewerkt in verschillende deelgebieden van de Stadshavens en kan vertellen uit eigen ervaring met de organisatie Stadshavens en van de diverse ondernemers in het gebied. Verder is uw gids een goede verteller met veel ervaring. Hij vertelt een goed en samenhangend verhaal met veel typisch Rotterdamse droge humor, een verhaal dat u onthoudt. Hij laat de Stadshavens voor u tot leven komen.

Vraag naar de mogelijkheden en wij maken voor u een offerte op maat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen door gebruik te maken van de mogelijkheid om te reageren op deze pagina,
u kunt een mail sturen naar info@heijplaat.com
of bellen naar 06 111 01 854,
u krijgt Nico de Verhalenman aan de lijn, hij kan u alles over deze rondleiding vertellen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!