nul op de meter nieuwbouwwoningen in de verkoop op de Heysekade

https://heysekade.nl/

Direct aan de Heysehaven verrijzen 8 nieuwbouwwoningen. Hier realiseert Ten Brinke INSPIRE Vastgoedontwikkeling 8 nul-op-de-meter woningen, 6 grondgebonden woningen en 2 appartementen

Je moet naar makelaarskantoor Ooms of de website voor meer informatie over de woningtypes en de plattegronden van de woningen. Daarnaast staan de prijzen van de nog beschikbare woningen genoemd per bouwnummer. het hele project zijn 6 grondgebonden woningen met tuin en 2 appartementen met balkon. Er zijn voor de woningen 5 parkeerplaatsen beschikbaar.

De 6 grondgebonden woningen bestaan uit 3 woonlagen en hebben een woonoppervlakte van ca. 133 en 149m2. De tweede verdieping is vrij indeelbaar. Deze kan optioneel ingericht worden als kantoor of als extra slaapkamer. De woningen hebben hun voordeur aan de noordzijde direct aan de Heysekade, wat betekent dat de royale stadstuin aan de zuidzijde gelegen is.

De 2 appartementen hebben hun gemeenschappelijke ingang ook aan de Heysekade. Op de eerste verdieping ligt een tweekamerappartement van ca. 56m2 met een royaal balkon op het zuiden. Het andere appartement ligt op de tweede verdieping en is een driekamerappartement van ca. 65m2. Ook dit appartement heeft een royaal balkon op het zuiden. Beide appartementen hebben een berging op de begane grond van ca. 10m2.

Alle woningen aan de Heysekade worden gasloos en volledig nul-op-de-meter gerealiseerd. Dit betekent dat de woningen net zoveel energie opwekken als ze verbruiken en dat levert veel voordelen op!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!