After Party 2016

Op 9 juli 2016 organiseerde de Culturele Commissie Heijplaat in samenwerking met stichting Archief Historisch Heijplaat een fototentoonstelling met als naam 'Afterparty Reünie Heijplaat'. Wij hebben voor deze tentoonstelling rond de 800 foto's beschikbaar gesteld. Op de platen hebben wij foto's van de reünie van vorig jaar tentoongesteld. Wij hadden ook fotolijsten met foto's van Heijplaat en ten slotte hadden wij mappen met klassenfoto's en foto's van de Heijplaat en RDM. Het was gezellig druk.

De tentoonstelling werd officieel geopend door mevrouw Korteweg, nadat Peter Faling kort met haar gesproken heeft over haar leven en beleving op Heijplaat. Met een mesje kon zij de tentoonstelling openen. Mensen konden nu kijken naar de foto's die tentoongesteld waren. Ook draaide de film 3 dagen reünie Heijplaat. Wij hebben gemerkt dat de foto's van de Reünie van vorig jaar erg in trek waren. Ook hebben wij weer veel namen bij de klassenfoto's gekregen.

Tijdens de fototentoonstelling kon men ook genieten van een hapje en een drankje uit de stand van de Culturele Commissie Heijplaat. Men kon dan lekker op het terras gaan zitten en weer herinneringen ophalen of even lekker bijkletsen. Terwijl men zat, kon men ook genieten van de zang van Peter Faling en Sandy Struijs. De boerenkapel van Dockyard genaamd de Horlepiepers hebben ook gezorgd voor een gezellig deuntje op het plein. Als deze mensen geen muziek maakten, werd er muziek gedraaid door de dj.

Het was gezellig druk en deze drukte heeft ervoor gezorgd dat wij een fijne avond hadden, wij hopen dat jullie ook een fijne avond gehad hebben. Wij willen iedereen bedanken die ons weer voorzien heeft van nieuwe klassenfoto's en iedereen die de namen heeft ingevuld bij de foto's. Niet te vergeten willen wij iedereen bedanken die aanwezig was, aangezien dit evenement niets zou zijn zonder jullie en we bedanken de Culturele Commissie Heijplaat voor het organiseren van dit geweldige evenement.

Voor de foto's klik hier