klachten

Op deze pagina een verzameling van klachten om een idee te schetsen hoe het er aan toe gaat rond deze problematiek.

2 mei 2018 een bewoner schrijft: Even in de voortuin bezig...de vliegen zaten in m'n haar en nek....DCMR zal wel zeggen dat ik me vaker moet wassen....

27 april 2018 een bewoner schrijft: Vandaag was het ook bij mij goed raak. Telde 29 vliegen alleen al op mijn tafeltje (40 cm2) in de tuin. Dit opgeteld bij de vlagen stank die uit de (nu op Koningsdag gesloten) SUEZ komen zorgen bij mij voor een benedengemiddeld feestgevoel.

Ik heb de stank en de vliegen gemeld bij de DCMR. Waarbij de DCMR-meneer meer aandacht leek te hebben voor mijn huisnummer dan voor mijn klacht. Terwijl ik, om zijn aandacht vast te houden ook nog opmerkte of ik voor de vliegen misschien beter had kunnen kiezen voor de optie "overlast vliegverkeer".
Ook heb ik hem erbij verteld dat mijn kliko brandschoon is, want na die denigrerende conclusie uit het onderzoek van vorig jaar dat de kliko's schoongehouden moesten worden om van de vliegenoverlast af te komen dacht ik: "Daar zal ik ze geen vliegen meer mee laten afvangen". Dus die staat schoongeboend te blinken.