laatste nieuws nieuwbouw

In de PDF kennisgeving van start nieuwbouw door v. Ommen en de Groot

Voor klachten en overlast mbt nieuwbouw: heijplaat@vanomme-degroot.nl

In de pdf kunt u zien en lezen wat de planning is voor het eerste stuk nieuwbouw op Heijplaat zoals gepresenteerd aan de bewoners:

Woensdag 19 april start verkoop fase 2

Het is zover! Op woensdag 19 april start de verkoop van fase 2: Hof van Heij. Je bent van harte welkom tussen 16.00 en 19.00 uur in het informatiecentrum aan de Heysekade 4 op Heijplaat.

Verkoopdocumenten en inschrijven

Tijdens de start verkoop kun je de impressies en plattegronden van alle woningtypen bekijken en de verkoopdocumenten ophalen. Ons verkoopteam beantwoordt graag al je vragen.

Financieel advies
Ben je benieuwd of het kopen van een woning in Hof van Heij financieel haalbaar is of wil je informatie over de verkoop van je huidige woning? Tijdens de start verkoop kun je ook in gesprek met één van de financieel adviseurs.

Woningtypen Hof van Heij

Hof van Heij bestaat uit fase 2 en 3. In totaal komen hier 16 kadewoningen en 32 eengezinswoningen in dezelfde stijl als fase 1. Op 19 april gaan de 8 kadewoningen en 16 eengezinswoningen van fase 2 in verkoop. In deze nieuwsbrief lees je alvast meer over de woningen. Volgende week zal deze informatie ook op de website komen te staan.

BAAK
De kadewoningen van type Baak hebben een woonoppervlakte van circa 160 m2 en een verkoopprijs vanaf € 305.000 v.o.n.

laatste nieuws nieuwbouw

Via deze pagina vindt u snel de laaste nieuwtjes over de nieuwbouw. Langzaam wordt een start gemaakt voor de bouw van fase 1. Van fase 2 wordt de verkoop gestart.

Meer nieuws over de nieuwbouw klik hier

Meer en uitgbreid nieuws over de planning en verkoop van de te bouwen woningen vindt u op de pagana van v. Ommen en de Groot klik hier