laatste nieuws nieuwbouw

Op deze pagina vindt u  de laatste nieuwtjes over de nieuwbouw.

voor algemene brochure klik op PDF

12 december 2018, achter deze klik de nieuwsbrief van van Ommen en de Groot met berichten over de start van de verkoop van fase 5

2 september 2018, rondje nieuwbouw klik hier
lukt het niet om link te openen? vraag dan om lid te worden van fb pagina heijplaat 100 jaar.

25 mei 2018 begint de verkoop fase 4 van de nieuwbouw. In fase 4 komen 8 eengezinswoningen van het type Kiel en 22 van het type Mast te koop (in 2 verschillende beukmaten). De woningen krijgen dezelfde stijl en uitstraling als in fase 2 en 3 en worden natuurlijk ook weer volledig nul-op-de-meter.

4 december 2017:  Het gaat goed in Het Verborgen Geheim! Steeds meer kopers vinden hun weg naar Heijplaat. Fase 1 is in aanbouw en wordt in het voorjaar van 2018 opgeleverd, fase 2 is uitverkocht en de verkoop van fase 3 loopt gestaag door. Tijd om de ontwikkeling van fase 4 op te pakken. In totaal komen er zo'n 170 nul-op-de-meter nieuwbouwwoningen in Het Verborgen Geheim.  

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

12 september 2017: als we site van v Ommen en de Groot mogen geloven, is fase 2 volledig verkocht!!! Er staat nog 1 huis als optie, maar de rest is verkocht. Kijk ook op de site voor de woningen in fase 3 klik hier

6 september: verkoop fase 3 is vandaag begonnen! klik hier

6 jul 2017

 Verkoop fase 2 gaat goed!
Medio april zijn we gestart met de verkoop van de tweede fase in Het Verborgen Geheim. En die gaat heel goed! Van de 24 woningen zijn er inmiddels al 14 verkocht, staan er 5 tekenafspraken gepland en lopen er nog diverse gesprekken met kandidaten. Omdat de verkoop zo voorspoedig verloopt, verwachten we eind dit jaar te kunnen starten met de bouw van fase 2. Bovendien willen we ook binnenkort fase 3 in verkoop brengen, zodat het bijzondere Hof van Heij gelijk helemaal afgebouwd kan worden.  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

In de PDF kennisgeving van start nieuwbouw door v. Ommen en de Groot

Voor klachten en overlast mbt nieuwbouw: heijplaat@vanomme-degroot.nl

In de pdf kunt u zien en lezen wat de planning is voor het eerste stuk nieuwbouw op Heijplaat zoals gepresenteerd aan de bewoners:

Woensdag 19 april start verkoop fase 2

Het is zover! Op woensdag 19 april start de verkoop van fase 2: Hof van Heij. Je bent van harte welkom tussen 16.00 en 19.00 uur in het informatiecentrum aan de Heysekade 4 op Heijplaat.

Verkoopdocumenten en inschrijven

Tijdens de start verkoop kun je de impressies en plattegronden van alle woningtypen bekijken en de verkoopdocumenten ophalen. Ons verkoopteam beantwoordt graag al je vragen.

Financieel advies
Ben je benieuwd of het kopen van een woning in Hof van Heij financieel haalbaar is of wil je informatie over de verkoop van je huidige woning? Tijdens de start verkoop kun je ook in gesprek met één van de financieel adviseurs.

Woningtypen Hof van Heij

Hof van Heij bestaat uit fase 2 en 3. In totaal komen hier 16 kadewoningen en 32 eengezinswoningen in dezelfde stijl als fase 1. Op 19 april gaan de 8 kadewoningen en 16 eengezinswoningen van fase 2 in verkoop. In deze nieuwsbrief lees je alvast meer over de woningen. Volgende week zal deze informatie ook op de website komen te staan.

BAAK
De kadewoningen van type Baak hebben een woonoppervlakte van circa 160 m2 en een verkoopprijs vanaf € 305.000 v.o.n.

laatste nieuws nieuwbouw

Via deze pagina vindt u snel de laaste nieuwtjes over de nieuwbouw. Langzaam wordt een start gemaakt voor de bouw van fase 1. Van fase 2 wordt de verkoop gestart.

Meer over de nieuwbouw klik hier

Meer en uitgbreid nieuws over planning en verkoop vindt u op de pagina van v. Ommen en de Groot klik hier