stank, vliegen en DCMR

Oproep van een bewoner van het dorp Heijplaat!!!

 De zomer komt er weer aan. Helaas betekent dat ook weer vliegen en stank. Afgelopen weken zijn er weer regelmatig klachten geweest. Dan stinkt het niet overal, dat ligt aan de windrichting. Er zijn genoeg klachten geweest om op te treden tegen de overlastgever, maar op het dorp weten ze zeker dat ook DCMR niet zuiver op de graat is en sjoemelt met het aantal binnengekomen klachten. Hoe ze dat weten? Onderling bijhouden door wie, wanneer en waarover wordt geklaagd en het optelsommetje is makkelijk gemaakt.

De volgende oproep komt van betreffende bewoners die wel ernstige overlast ondervinden van stank van Suez en van Gansewinkel en ze houden hun hart vast voor de komende zomer voor de vliegenoverlast.

Willen jullie bij stank/vliegen overlast aub het formulier invullen en verzenden, gewoon via onderstaand linkje, een kleine moeite, dank u wel
https://fd8.formdesk.com/dcmr/milieuklachtenformulier

Mocht je ook zo ontzetten balen van de troep bij van Renewi, vul dan onderstaand formulier in. Vogels vallen dood uit de lucht o.a. van al die plastic troep die daar rondslingert.
http://www.rotterdam.nl/product:meldingen_over_de_buitenruimte#

De DCMR heeft een dossier geopend over de bedrijven rondom Heijplaat. Dit gaat niet alleen over geuroverlast, maar ook over andere klachten die gemeld worden bij DCMR. http://www.dcmr.nl/handhaving/actuele-dossiers/dossier+bedrijven+heijplaat

Met z'n allen staan we sterk!!