Fimpjes op tv, you tube enz. op, over en met bewoners van Heijplaat

NICO PRINS loopt rondje dorp in 2007 klik hier

NICO PRINS maakte een verhaal “Heijplaat in de vaart der Volkeren” dat gedraaid werd op een dag dat Nico in samenwerking met Rob Lampen het dorp liet “zien” aan 300 blinden en slechtzienden. klik hier

OPERATIE HEIJPLAAT klik hier
Mei 2012 verfilmde een student van de Hoge School zijn visie op de ontwikkelingen op Heijplaat, waarbij hij de stakeholders de rol van chirurg laat spelen en Heijplaat als een patiënt op de operatietafel ligt. Centraal thema: wat wordt de toekomst van Heijplaat. Onderwerpen: Heijse Blick, Verbindingsweg RDM West, IKS gelden, bezorgde bewoners en een onzekere toekomst voor het dorp.

ROB BOELHOUWER klik hier
Rob maakte in 2012 een filmimpressie met voice over over het dorp. Bewoners vertellen over vroeger.

TUNDRA387 Sfeerbeelden Heijsehaven, opnames met drone 2014 klik hier

NICO PRINS zette op een zondag in dec. 2015 zette de camera aan op weg naar huis met de auto. klik hier

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!