After party reünie 2015

In 2015 organiseerde stichting 100 jaar Heijplaat een drie dagen achter elkaar een reünie. in 2016 organiseerde stichting Historisch Heijplaat in samenwerking met de Culturel Commissie Heijplaat een afterparty.

Verslag afterparty

Op 9 juli 2016 organiseerde de Culturele Commissie Heijplaat in samenwerking met stichting Archief Historisch Heijplaat een fototentoonstelling met als naam ‘Afterparty Reünie Heijplaat’. Wij hebben voor deze tentoonstelling rond de 800 foto’s beschikbaar gesteld. Op de platen hebben wij foto’s van de reünie van vorig jaar tentoongesteld. Wij hadden ook fotolijsten met foto’s van Heijplaat en ten slotte hadden wij mappen met klassenfoto’s en foto’s van de Heijplaat en RDM. Het was gezellig druk.

Ook draaide de film 3 dagen reünie Heijplaat. Wij hebben gemerkt dat de foto’s van de Reünie van vorig jaar erg in trek waren. Ook hebben wij weer veel namen bij de klassenfoto’s gekregen.

Tijdens de fototentoonstelling kon men ook genieten van een hapje en een drankje uit de stand van de Culturele Commissie Heijplaat. Men kon lekker op het terras zitten en herinneringen ophalen of even lekker bijkletsen. Er waren optredens van Peter Faling en Sandy Struijs. De boerenkapel van Dockyard genaamd de Horlepiepers zorgden voor een gezellig deuntje en de leegtes werden opgevuld door een dj.

Het was gezellig druk en deze drukte heeft ervoor gezorgd dat wij een fijne avond hadden, wij hopen dat jullie ook een fijne avond gehad hebben. Wij willen iedereen bedanken die ons weer voorzien heeft van nieuwe klassenfoto’s en iedereen die de namen heeft ingevuld bij de foto’s. Niet te vergeten willen wij iedereen bedanken die aanwezig was, aangezien dit evenement niets zou zijn zonder jullie en we bedanken de Culturele Commissie Heijplaat voor het organiseren van dit geweldige evenement.

Voor de foto’s klik hier

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!