Sloop

Het naoorlogse dorp is nagenoeg in z’n geheel gesloopt om ruimte te maken voor de nieuwbouw.

Nu staan er nog de gymzaal en vreemd genoeg nog een stukje van het blok waar vroeger de supermarkt van Koster en Dochters zat.

In de loop van de herstructurering van het dorp werd de taak om nieuw te bouwen van woningcorporatie Woonbron overgeheveld naar de stad. Natuurlijk ging dat gepaard met een overdracht van dossiers en gemaakte afspraken, maar daar is waarschijnlijk iets fout gegaan, waardoor één van de bewoners van het blok niet is uitgekocht, dus zijn woning kon niet tegelijkertijd met de rest van het blok gesloopt worden. Een raar gezicht, maar het zal allemaal uiteindelijk wel op z’n pootjes terecht komen.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!