Rondleiding Stadshavens Rotterdam

Voor geïnteresseerden is een uitgebreide en interessante rondleiding of zwerftocht langs de kades van het Stadshavensgebied mogelijk.
Wij maken van deze rondleiding een onvergetelijke ervaring en vertellen u alle ins en outs achter het ambitieuze plan achter de gebiedstransitie rond de stadshavens van Rotterdam.

Wij nemen u mee langs de kades en over de terreinen waar het allemaal gebeurt. Het vervoer kan op verschillende manieren, afhankelijk van de grootte en de wensen van de groep.

Vervoer over water is eigenlijk DE manier omdat de ontwikkelingen zich afspelen rond havens die zowel aan de noord- als aan de zuidkant van de rivier de Nieuwe Maas liggen.

Er is een mogelijkheid om het per fiets te doen, een fijne manier op een mooie zomerdag. U moet dan rekening houden met een tocht van rond 25 kilometer als alle deelgebieden worden aangedaan.
Ook kan de tocht per auto of met een personenbusje worden gemaakt voor kleinere gezelschappen.

Onderweg komen we langs verschillende mogelijkheden om de inwendige mens te versterken. Er is een grote variatie aan keuzes, van chique lunchen of dineren tot de kroeg op de hoek voor een tosti of een uitsmijter. Ook kunnen wij op verrassende plekken een picknick verzorgen.

Er is dus veel mogelijk. Een programma wordt in overleg met u samengesteld waarbij secuur wordt gekeken naar de interesse van de groep en ivm de logistiek een wenselijk begin of een eindpunt. Het programma duurt minimaal een dagdeel.

U kunt ook kiezen voor een presentie binnen waarbij uitgebreid wordt verteld over de ontwikkelingen rond de Stadshavens, al of niet ondersteund met beeldmateriaal.

Uw gids is een onvervalste Rotterdammer die de ontwikkelingen van begin af aan kent. Hij werkte in verschillende deelgebieden van de Stadshavens en kan vertellen uit eigen ervaring met de organisatie Stadshavens en van de diverse ondernemers in het gebied. Verder is uw gids een goede verteller met veel ervaring. Hij vertelt een goed en samenhangend informatief verhaal met veel typisch Rotterdamse droge humor. Hij laat de Stadshavens voor u tot leven komen.

Vraag naar de mogelijkheden, wij maken voor u een offerte op maat.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@heijplaat.com
of bellen naar 06 111 01 854,
u krijgt Nico “de Verhalenman” aan de lijn, hij kan u alles over deze rondleiding vertellen.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!