Beelden uit vervlogen tijden

9 reacties

Naar het reactie formulier

  • Hans Valk op 26 november 2022 om 11:51
  • Reageer

  Beste Rob,

  Met excuses voor het uitblijven van een antwoord voor meer dan een jaar; kennelijk was mijn aandacht even afgeleid en is het me daarna ontschoten of verwachtte ik een mailtje, omdat je ook je emailadres moet opgeven. Ik weet het niet meer. Hoe dan ook alsnog bedankt voor het mailadres dat u me leverde. Ik stuur een mailtje naar dit adres!
  Overigens was de indirecte reden om hier weer terug te komen en contact bij de Oudheidkamer Pernis, waar men een foto heeft van de boerderij van Koster aan de Heijsche Dijk. Op die foto is op de achtergrond de toren van de Bonifatiuskerk op Heijplaat te zien. Ik vraag me af waar die boerderij precies heeft gestaan. Al doende kwam ik hier weer terecht. Mocht u daar meer van weten, dan houd ik me aanbevolen.

  Met vriendelijke groet,
  Hans Valk

  • Hans Valk op 14 november 2021 om 12:46
  • Reageer

  Geachte heer Lampen, ik doe onderzoek naar vliegtuigen en hun bemanningen die in de tweede wereldoorlog op IJsselmonde zijn neergekomen en trof hier een foto aan van het wrak van een Blenheim 1F, die op 10 mei 1940 bij de buurtschap Heij werd neergeschoten. Zou in verband hiermee contact met mij willen opnemen?
  met vriendelijke groet,
  Hans Valk

  1. Beste Hans,

   Ik heb niet veel gegeven van neergestorte vliegtuigen maar de man waar ik contact mee hebt die weet er veel van dus geef ik je zij mail adres
   veel succes

   corin.history@outlook.com

   m.v.g.Rob Lampen

  • Peter Hendriks op 7 oktober 2021 om 21:48
  • Reageer

  Heb nog een aantal foto’s van de Hey.
  Als u belangstelling wil ik ze wel mail of op een andere manier sturen.

  1. Bedankt voor uw bericht, ja wij zijn zeer geïnteresseerd naar uw foto’s en zouden ze graag van u ontvangen.
   U kan ze via de mail roblampen@hotmail.com naar ons toesturen maar ik weet niet hoe groot de foto’s zijn en het aantal, als dat te veel is kan u ze ook met we Transfer naar mij verzenden.
   Maar als het niet ver van Heijplaat is wil ik ze ook we komen ophalen.
   Ik hoor het graag van u

   m.v.g. Rob Lampen
   voorzitter van Stichting Archief Historisch Heijplaat

  • Anja van Veen-Riegman op 15 april 2021 om 15:38
  • Reageer

  Vereniging van vrijgezellen, de Riegman nr7 weet iemand een voornaam??Ben zelf een Riegman en mijn opa woonde ook op de Heij,

  • Fred Koster op 10 april 2021 om 22:27
  • Reageer

  1923 Jan de Bakker Koster met naar ik Piet Schuller
  Hoe kom ik aan die foto ?
  Ik ben zijn jongste zoon mij vader is in 1925 op Ridderkerk een bakkerij begonnen.

  Koster.fa@gmail.com

  1. Ik stuur een dezer dagen de foto naar je toe.
   Maar heb je toevallig ook nog foto’s van de Heij dan hoor ik dat graag

    • Fred Koster op 13 april 2021 om 16:37
    • Reageer

    Ik zelf ben van 1947 en eigelijk zelden of nooit op Heij geweest. Naar ik meen was mijn oom Nico die de laatste in +/- 1955 van de Heij is gegaan bij die neefs en nichten zaullen waarschijnlijk nog foto’s zijn. Wel heb ik in een vorige serie waarschijnlijk een neef gezien Arie Koster. Verder zie ik zelden of nooit familie. Als ik tzt eens foto heb hoe en waar ik die foto naar toe sturen.
    Groetjes Fred Koster koster.fa@gmail.com

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!