Beelden uit vervlogen tijden

4 reacties

Naar het reactie formulier

  • Fred Koster op 10 april 2021 om 22:27
  • Reageer

  1923 Jan de Bakker Koster met naar ik Piet Schuller
  Hoe kom ik aan die foto ?
  Ik ben zijn jongste zoon mij vader is in 1925 op Ridderkerk een bakkerij begonnen.

  Koster.fa@gmail.com

  1. Ik stuur een dezer dagen de foto naar je toe.
   Maar heb je toevallig ook nog foto’s van de Heij dan hoor ik dat graag

    • Fred Koster op 13 april 2021 om 16:37
    • Reageer

    Ik zelf ben van 1947 en eigelijk zelden of nooit op Heij geweest. Naar ik meen was mijn oom Nico die de laatste in +/- 1955 van de Heij is gegaan bij die neefs en nichten zaullen waarschijnlijk nog foto’s zijn. Wel heb ik in een vorige serie waarschijnlijk een neef gezien Arie Koster. Verder zie ik zelden of nooit familie. Als ik tzt eens foto heb hoe en waar ik die foto naar toe sturen.
    Groetjes Fred Koster koster.fa@gmail.com

  • Anja van Veen-Riegman op 15 april 2021 om 15:38
  • Reageer

  Vereniging van vrijgezellen, de Riegman nr7 weet iemand een voornaam??Ben zelf een Riegman en mijn opa woonde ook op de Heij,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!