Foto’s Rob van Lampen

Deze pagina heet niet voor niets Historisch Heijplaat. Op deze pagina vindt u veel verhalen, links, foto’s over de geschiedenis van het 100 jaar oude dorpje Heijplaat.

Rob Lampen is de man die hiervoor verantwoordelijk is. Rob fotografeert en filmt al jaren op het dorp, verzamelt oude foto’s en houdt de veranderingen van vandaag de dag bij. Het foto materiaal van Rob is niet alleen op deze pagina’s te zien, maar het is verspreid over de hele site bij verschillende onderwerpen.

Rob heeft hier echter speciale aandacht voor historisch materiaal, iets wat zijn speciale aandacht heeft. Hij heeft altijd interesse als iemand materiaal kwijt wil omdat de zolder opgeruimd wordt of omdat niemand meer iets met het materiaal wil. Rob komt het persoonlijk bij u halen of maakt kopies van uw foto’s of film.

Verder zijn er van de hand van Rob enkele historische films te koop.

Voor meer informatie roblampen@hotmail.com

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!