Dorpstuinfeest op zaterdag 18-09-2021

Eindelijk was het weer zover we mochten weer een klein beetje meer los op ons Dorpstuinfeest. De culturele commissie had weer een leuk programma samengesteld met muziek van Draaiorgel Meijer, demonstraties van Modelbotenvereniging Hoogvliet de ons zo langzamerhand bekende zangeres Monique von Beers (ze hoort zo een beetje bij ons vaste panel en zangeres Belinda die het ook geweldig deed en daarbij traden zo ook nog gezamelijk op. En wederom was de catering en de drankvoorziening weer perfect geregeld, dus wederom een zeer geslaagde avond op Heijplaat en mensen uit de nieuwbouw jullie kunnen ook gerust eens langskomen om het met de andere bewoners kennis te maken, maar dit geld ook voor iedereen die een warm hart heeft voor Heijplaat

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!