Verkleedoptocht op zaterdag 09 april 2022

Na een aarzelend beging vanwege de regen ging de feestelijke optocht begeleid door muziekkorps Sempre Crescendo Hellevoetsluis over het dorp en aansluitend diverse kinderspelen op het schoolplein in de Vestastraat. Jammer genoeg waren er dit jaar zeer weinig kinderen aanwezig, (er wonen tegenwoordig toch zeer veel kinderen op Heijplaat, maar het lijkt wel of men in de nieuwbouw denken dat het niet voor hen is, of is er anders een andere reden om nergens aan deel te nemen wat er in het oude dorp wordt georganiseerd de organisatie begrijpt er niets van en weten ook niet meer hoe zij iedereen nog moeten informeren , Dit is zo jammer we moeten toch één Heijplaat zijn

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!