Culturele Commissie Heijplaat

De Cultureel Commissie Heijplaat is een bijzonder actieve club.
Zij verlenen hand en span diensten tijdens evenementen op het dorp zoals de Ronde van Heijplaat. De Culturele Commissie Heijplaat (CCH) is een club die-hards van het soort dat met opgestroopte mouwen en een vriendelijke glimlach op het gezicht onverwoestbaar hun ding blijven doen. Veel activiteiten worden georganiseerd in de Letostraat of op het Rondoplein rond de muziek koepel. De activiteiten van de Culturele Commissie Heijplaat worden gefotografeerd en op film vastgelegd en online gezet door Rob Lampen van Stichting Archief Historisch Heijplaat

De CCH is bereikbaar via de email van de gebroeders Koert: cul.com.heijplaat@kpnmail.nl

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!