Het Verborgen Geheim

Het Verborgen Geheim bestaat uit ongeveer 170 buitendijks gebouwde nieuwbouw koopwoningen op Heijplaat. Ze zijn tussen 2017 en 2023 opgeleverd. Alle huizen zijn gasloos en volledig nul-op-de-meter afgeleverd. Dit betekent dat je huis net zoveel energie opwekt als verbruikt. Daarmee is Het Verborgen Geheim uniek in Rotterdam.

Er werd in het eerste decennium van deze eeuw ruimte gemaakt voor innovatieve nieuwbouw op Heijplaat. Woningcorporatie Woonbron nam hierin het voortouw door de sloop te realiseren van onder andere 300 sociale huurwoningen.
van Ommen en de Groot is uiteindelijk begonnen met nieuwbouw. In het voorjaar van 2018 ontvingen kopers van fase 1 de sleutel van hun woning in “Het Verborgen Geheim.”
Vanaf het eerste kwartaal van 2019 werden fase 2 en 3 opgeleverd.
De woningen van fase 4 werden in het eerste kwartaal van 2020 opgeleverd
en ook de woningen van fase 5 zijn inmiddels opgeleverd.
fase 6 ging vanaf half december 2021 in de verkoop en de laatste fase is momenteel zo goed als afgerond!

Qua architectuur passen de huizen bij de bouwstijl van het originele tuindorp. De wijk is ruim van opzet met veel groen, heel veel ruimte voor kinderen om te spelen, voldoende parkeergelegenheid lekker midden tussen de havens van Rotterdam.

3 reacties

  • Sven op 25 september 2021 om 19:17

  Overweegt je in het Verborgen Geheim te gaan wonen en dagelijks naar de stad moet voor werk of school?

  Let er dan op dat de Waterbus vanaf 1 januari niet meer vaart. Het alternatief wordt een verbinding met een industriegebiedje aan de Marconistraat (10 minuten lopen vanaf Marconiplein) Fietsen kunnen niet meer mee op de boot.

  • Sita op 10 juli 2021 om 22:16

  Geachte heer/mevrouw,
  Graag wil ik in aanmerking komen voor een nieuwe woning.
  Met vriendelijke groet ,
  Sita

  1. Hallo Sita,
   er moet nog één fase gebouwd worden in de nieuwbouw. fase 7 is uitverkocht, maar fase 6 moet nog van start. Kijk op http://www.hetverborgengeheim.nl/woningen#woningaanbod. Misschien dat je vast kan inschrijven. Als je op de pagina van hun site op contact klikt, dat zit rechts bovenin de pagina, dan vindt je en inschrijfformulier. Verder hebben wij er weinig mee te maken, dus echt contact opnemen met d makelaar die de boel verkoopt.
   Met vriendelijke groet

   Nico

Reacties zijn uitgeschakeld.

error: Content is protected !!