Nieuwbouw Het Verborgen Geheim

Momenteel wordt er gebouwd aan fase 7, binnenkort gaat fase 6 in de verkoop, meer info zodra wij dat binnen krijgen. Het Verborgen Geheim bestaat in totaal uit ongeveer 170 nieuwbouw koopwoningen die tussen 2017 en 2023 in meerdere fasen worden gerealiseerd op Heijplaat. Alle huizen worden gasloos en volledig nul-op-de-meter gebouwd. Dit betekent dat je huis net zoveel energie opwekt als verbruikt. Daarmee is Het Verborgen Geheim uniek in Rotterdam.

De wijk gaat zich al écht vormen. In het voorjaar van 2018 ontvingen alle kopers van fase 1 de sleutel van hun woning in Het Verborgen Geheim. Vanaf het eerste kwartaal van 2019 werden fase 2 en 3 opgeleverd. De woningen van fase 4 werden in het eerste kwartaal van 2020 opgeleverd en ook de woningen van fase 5 zijn inmiddels opgeleverd. Qua architectuur passen de huizen perfect bij de bouwstijl van het originele tuindorp. De wijk wordt ruim van opzet met veel groen, heel veel ruimte voor kinderen om te spelen en voldoende parkeergelegenheid.

website van Ommen en de Groot over het verborgen geheim klik hier

fase 6 (de laatste fase van de nieuwbouw) gaat vanaf half december 2021 in de verkoop!

3 reacties

  • Sita op 10 juli 2021 om 22:16

  Geachte heer/mevrouw,
  Graag wil ik in aanmerking komen voor een nieuwe woning.
  Met vriendelijke groet ,
  Sita

  1. Hallo Sita,
   er moet nog één fase gebouwd worden in de nieuwbouw. fase 7 is uitverkocht, maar fase 6 moet nog van start. Kijk op http://www.hetverborgengeheim.nl/woningen#woningaanbod. Misschien dat je vast kan inschrijven. Als je op de pagina van hun site op contact klikt, dat zit rechts bovenin de pagina, dan vindt je en inschrijfformulier. Verder hebben wij er weinig mee te maken, dus echt contact opnemen met d makelaar die de boel verkoopt.
   Met vriendelijke groet

   Nico

  • Sven op 25 september 2021 om 19:17

  Overweegt je in het Verborgen Geheim te gaan wonen en dagelijks naar de stad moet voor werk of school?

  Let er dan op dat de Waterbus vanaf 1 januari niet meer vaart. Het alternatief wordt een verbinding met een industriegebiedje aan de Marconistraat (10 minuten lopen vanaf Marconiplein) Fietsen kunnen niet meer mee op de boot.

Reacties zijn uitgeschakeld.

error: Content is protected !!