Schepen bij Franklin voor de wal

In dit bericht geven we door welke schepen er bij de firma Franklin voor de wal komen voor reparatie of onderhoud. Franklin Offshore Europe zal ten alle tijden proberen de werkzaamheden zodanig te plannen dat de overlast voor omwonenden minimaal is qua intensiteit en tijdsduur. Door middel van de berichtgeving onder andere via deze pagina worden omwonenden zo goed mogelijk geïnformeerd aangaande aankomst en vertrek van de schepen. Ook zullen zij proberen aan te geven of er mogelijk tijdelijk geluidsoverlast is te verwachten. Franklin Offshore Europe zal er alles aan doen om dat zoveel mogelijk te beperken.

ACTUEEL

17 maart 2021 Het is niet alleen druk in de Waalhaven vanwege logistieke activiteiten van het Amerikaanse leger, maar ook de Heijsehaven ligt vol. We kregen van de firma Franklin de volgende melding binnen over de Cutter zuiger Spartacus: Komt aan de kade op 11 maart en vertrekt 31 mei. Ligt hier voor diverse werkzaamheden.

meer informatie over de Spartacus: klik hier

9 december arriveerde de Swift 10 in de Heijsehaven. Dit boorplatform ligt bij Franklin voor de kant voor diverse werkzaamheden en reparaties en zal volgens de planning 24 april 2021 weer vertrekken.

Fairplay 35 is in 2011 gebouwd, vaart onder Duitse vlag. Afmetingen 35 x 14 meter, diepgang 6.70 meter met een vermogen van iets meer dan 8.000 pk geleverd door 2 caterpillars. Voor meer gegevens klik hier

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!