Schepen bij Franklin voor de wal

In dit bericht geven we door welke schepen er bij de firma Franklin voor de wal komen voor reparatie of onderhoud. Franklin Offshore Europe zal ten alle tijden proberen de werkzaamheden zodanig te plannen dat de overlast voor omwonenden minimaal is qua intensiteit en tijdsduur. Door middel van de berichtgeving onder andere via deze pagina worden omwonenden zo goed mogelijk geïnformeerd aangaande aankomst en vertrek van de schepen. Ook zullen zij proberen aan te geven of er mogelijk tijdelijk geluidsoverlast is te verwachten. Franklin Offshore Europe zal er alles aan doen om dat zoveel mogelijk te beperken.

ACTUEEL

21 december: dit keer wel een heel bijzondere gast voor de kade bij de fa. Franklin. De Canopée komt vandaag voor de wal en vertrekt de 30ste weer.

26 november: 28 november komen de Kolga en Boga Barge 14 voor de kant bij Franklin. de Kolga vertrekt 1 december weer en Boga Barge 14 blijft to 8 december.

22 november De Willem van Oranje ligt voor de kant bij de firma Franklin voor diverse werkzaamheden. Ze vertrekt de 28ste weer.

10 oktober komt de MSC Dragon voor de kant bij de firma Franklin, vertrek 14 oktober

29 september komt de Mearsk Leader voor de kant bij Franklin, ze vertrekt 2 november

29 september komt de Maersk Tracker voor de kant bij de Firma Franklin. Het is nog niet bekend wanneer deze weer vertrekt

vanaf 26 juli tot en met 19 augustus 2022 komt de Kolga voor de kade bij de firma Franklin voor diverse werkzaamheden

23 maart: vanaf morgen tot 29 maart krijgt de firma Franklin diverse binnenvaartschepen voor de wal voor diverse werkzaamheden.

17 maart: De Mearsk Achiever komt 19 maart bij Franklin voor de wal voor diverse werkzaamheden. Het schip zal 9 april weer vertrekken.

15 maart vandaag een kleintje voor de wal bij Franklin, gaat morgen weer weg

22 februari: morgen krijgen we een vreemde eend in de bijt. Hebolift 9 komt samen met ponton en sleepboot Catharina een dag voor de kant bij Fa. Franklin voor diverse werkzaamheden.

10 februari morgen vertrekt er een jacht, er komt een Fairplay sleper terug, maar die komt slechts voor één dag voor diverse werkzaamheden.

7 februari komt er een jacht voor de kant bij fa. Franklin voor diverse werkzaamheden. Als alles volgens plan verloopt vertrekt ze de 11e weer.

11 januari 2022. Vandaag komt er een ponton voor de wal bij Franklin. Er zullen diverse onderhoudswerkzaamheden verricht worden aan het ponton van 22 bij 60 meter. 17 januari is het karwei klaar en vertrekt het ponton weer.

20 december komt de Amberll voor de wal bij Franklin om de sleepkabels te vervangen. Amberll vertrekt de 22ste weer.

Amber in de Lekhaven

13 december komt binnenvaartschip Res Nova voor de kant bij de firma Franklin voor diverse werkzaamheden. De Res Nova vertrekt dezelfde dag weer.

11 december kunnen we de Maesk Maker verwachten voor de kade van de firma Franklin. De Maersk Maker komt omdat er diverse werkzaamheden aan boord verricht moeten worden en vertrekt 18 december weer.

18 november komt en gaat de Macona voor de kant bij Franklin voor diverse werkzaamheden.

15 november komt en gaat de Fairplay 34 voor de wal bij Franklin
Fairplay 24 maakt los en gaat rustig naar karwei

4 november Vandaag ms Intnantum voor de wal bij Franklin, morgen weer weg.

28 oktober aankomst Multratug 18, vertrekt 29 oktober weer.

6 oktober: 8 oktober komt het zeilschip de Eendracht voor de kant bij de firma Franklin voor diverse werkzaamheden. De Eendracht vertrekt de 11e weer.

5 augustus. Dit keer geen schip maar melding van plaatsing extern ventilatiesysteem bij Franklin

8 augustus komt de Mearsk Minder binnen en zal afmeren aan de kade bij Franklin. Als alles volgens planning gaat is het vertrek op 21 augustus.

Skandi Acergy komt niet!
Nog meer vertraging, wordt 3 augustus.
Het schip heeft vertraging, dus komt pas 1 augustus binnen.
De Skandi Acergy komt 30 juli weer terug en vertrekt op 4 augustus.

vandaag 23 juli kwam de Scandy Acergy voor de wal bij Franklin voor diverse spoelwerkzaamheden. Volgens planning zal zij de 27ste weer uitvaren.

Nu (2 juni) ligt de MV Boulder (NOS-AS) voor de kant bij Franklin voor diverse werkzaamheden. Als het goed is vertrekt ze morgen weer.

Van 4 juni tot en met 10 juni zal de Maersk Tender voor de kant liggen bij Franklin voor diverse werkzaamheden. De Maersk Tender is het tweede schip van Maersk Supply Service dat zal gaan helpen in het bekende Ocean Cleanup project. Deze zomer wordt het schip vergezeld op de Stille Ocean door een zusterschip (Maersk Trader), waarmee hetstreven van The Ocean Cleanup om de oceanen van plastic te ontdoen,wordt versterkt. Wist je dat er meer dan 5 triljoen plastic deeltjes in de oceanen drijven?

klik hier voor meer informatie over het schip.

17 maart 2021 Het is niet alleen druk in de Waalhaven vanwege logistieke activiteiten van het Amerikaanse leger, maar ook de Heijsehaven ligt vol. We kregen van de firma Franklin de volgende melding binnen over de Cutter zuiger Spartacus: Komt aan de kade op 11 maart en vertrekt 31 mei. Ligt hier voor diverse werkzaamheden.

meer informatie over de Spartacus: klik hier

9 december arriveerde de Swift 10 in de Heijsehaven. Dit boorplatform ligt bij Franklin voor de kant voor diverse werkzaamheden en reparaties en zal volgens de planning 24 april 2021 weer vertrekken.

Fairplay 35 is in 2011 gebouwd, vaart onder Duitse vlag. Afmetingen 35 x 14 meter, diepgang 6.70 meter met een vermogen van iets meer dan 8.000 pk geleverd door 2 caterpillars. Voor meer gegevens klik hier

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!