Diverse

Stichting Archief Historisch Heijplaat is onophoudelijk op zoek naar foto’s en spullen die te maken hebben met Heijplaat in de 20ste eeuw en de RDM werf.
Vaak krijgen we spullen aangeboden als er weer eens een zolder opgeruimd wordt of kinderen die de spullen van hun ouders of grootouders aan het uitzoeken zijn en foto’s ter beschikking willen stellen.
Ook zouden we graag in de gelegenheid gesteld worden om kopieën te maken van foto’s van privé verzamelingen. Er wordt veel moeite gedaan om oude foto’s en dia’s op te schonen en bij te werken om ze toonbaar te maken.

Heeft u iets van onze gading? neem contact op en wij komen bij u langs. Uw foto’s en anders spulletjes verdwijnen niet in een doos, maar wij laten ze zien aan geïnteresseerden en ze gaan deel uit maken van het uitgebreide archief dat wij an het samenstellen zijn over het wel en wee van Heijplaat in de tijd dat de RDM nog een werf was.

3 reacties

  • Mai Neijens op 3 februari 2024 om 18:57
  • Reageer

  Zou u contact met me willen nemen , ik heb mogelijk wat interessante foto’s.

  • Wilma van Velzen op 20 augustus 2023 om 17:47
  • Reageer

  Vraagje, zijn er foto’s van de leermeesters die lesgaven aan de Waterweg?

  1. Nee Wilma die hebben we niet in ons archief

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!