Aanpassingen en veranderingen

We hebben onlangs deze site in een nieuw jasje gestoken. Daarbij is ook de opzet veranderd en moet er veel tekst “bijgeschaafd” worden. Dat is veel werk en daarom zal heijplaat.com zich maar langzaam vullen. Om het zoeken naar aanpassingen, veranderingen en aanvullingen in items en op pagina’s te vergemakkelijken, is via deze pagina te volgen wat het meest recent “bijgeschaafd” is. Let wel: nieuw geplaatste pagina’s zijn altijd te zien op de pagina laatste nieuws.

sinds 2005 veranderde meermalen het idee over de inrichting van de Heijsehaven waardoor alles moest worden aangepast.

Als je iets leest waar je vragen bij hebt of je weet dat er in de tekst iets vermeld wordt dat absoluut niet klopt, of je hebt een waardevolle aanvulling, dan verzoeken wij je vriendelijke om je reactie, vraag of aanvulling via de reactiemogelijkheid in te sturen. Wil je niet dat jouw bericht geplaatst wordt? Geef dat dan aan, een bericht komt pas op de site te zien als de redactie daarvoor toestemming geeft.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!